Σχετικά με ‘μας

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑΕ

“Οι δραστηριότητες της εταιρίας ξεκίνησαν την δεκαετία του ’70 σε δύο σημεία του Πολυπλατάνου Νάουσας, που είναι και η έδρα της εταιρίας και την λαχαναγορά Θεσσαλονίκης. Με τα χρόνια η εταιρία αναπτύχθηκε και επέκτεινε τις εγκαταστάσεις της στη έδρα της και συγχρόνως ξεκίνησε τις εξαγωγές της και τις εισαγωγές της την δεκαετία του ’80.
Αυτή την στιγμή εξάγει εκτός των τοπικών προϊόντων (ροδάκινα, νεκταρίνια, ακτινίδια, βερίκοκα, δαμάσκηνα) και εσπεριδοειδή, που μεταφέρει από Ηγουμενίτσα, Άρτα, Αγρίνιο και Άργος στις εγκαταστάσεις της.
Κατόπιν την στιγμή αυτή το 80% των πωλήσεών της είναι προς το εξωτερικό και το 20% σε ελληνικές εταιρίες super market, με κύριες χώρες εξαγωγής την Πολωνία, την Ρουμανία, την Ουκρανία, την Γερμανία και την Ιταλία.
Απασχολεί μόνιμο προσωπικό 7 ατόμων και εποχιακά εργάτες συσκευαστηρίου που φτάνουν κατά περίπτωση μέχρι και τα 50 άτομα. Η εταιρία μπορεί να κάνει όλες τις συσκευασίες που ζητούν οι πελάτες (χαρτοκιβώτιο, ξυλοκιβώτιο, πλαστικό) καθώς επίσης και όλες τις μικροσυσκευασίες από 250gr μέχρι 3kgr.’’